zaterdag 31 december 2011

mooie verhalen

vandaag een post over quizlet, voor degene die niet weten wat quizlet is: het is een site waar je zoal zelf verhalen op kan maken.
Ik ken een aantal mensen en die verhalen zijn zo mooi, dat ik gevraagd heb of ik ze in een post mag zetten en ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden en gaan lezen!

van esther;
Lis is een meisje van 14. Ze is een groot fan van One Direction. De relatie met haar ouders is niet echt best. Ze heeft een leven met Ups & Downs.
http://www.quizlet.nl/stories/66997/life-is-hard-but-there-are-also-good-times/

van marjon; Nina is 16 jaar oud. Ze zit op de middelbare school, en houd van haar famillie. Ze krijgt een weekje vakantie naar Londen van haar ouders, zonder Sophie en haar ouders en hopelijk zonder die nachtmerries . Maar dan in Londen gaat het niet als gehoopt. Ze blijft nachtmerries krijgen. En mist iedereen. En wie is die ene engerd die telkens achter haar loopt?
http://www.quizlet.nl/stories/71819/why-did-you-do-this-to-me----louis-tomlinson/


ook van esther; Tess en Mara zijn al beste vriendinnen sinds een paar jaar, maar als alles mis loopt. Zien ze elkaar niet meer, op een dag zien ze elkaar weer. Zou Tess, Mara ooit kunnen vergeven?
http://www.quizlet.nl/stories/71289/everything-changes/van roos; gaat over 2 meisjes die naar school gaan in Ierland http://www.quizlet.nl/stories/71764/high-school-year/


van susanne; een echt drama verhaal maar ondanks alles is er ook nog ware liefde. http://www.quizlet.nl/stories/72027/secrets-masks-and-love-trouble-ft-one-direction/


hopelijk vinden jullie deze verhalen mooi en als je quizlet hebt ga ze volgen!
hahaxx


en allemaal een gelukkig en gezond 2012!
xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten